top of page
Veruschka 2021.jpg

Danscentrum Danza bestaat sinds 1999 en heeft dansers van 3jaar tot 35j+ waarvan de artistieke leiding in handen is van directrice en choreografe Veruschka Valenti.

Danza biedt een wekelijks lessenpakket aan van verschillende dansdisciplines en Turnen op niveau alsook stages, demo's , en alles wat met dans te maken heeft.

Wij zijn niet zomaar een "hobbyschool" maar bij ons kunnen amateurs ook tot professionele prestaties komen. Iedere danser binnen ons centrum heeft recht op een opleiding naar eigen niveau ongeacht of je danst als hobby of om later eventueel verder te studeren in dans.

Bij Danza behoren enkel gediplomeerde en/of ervaren docenten met een grote bagage aan discipline, ambitie en doorzettingsvermogen. Ons team bestaat uit 20 docenten.

 

Choreografe, directrice & dansdocente Veruschka  Valenti vindt kwaliteit en diversiteit erg belangrijk. Discipline is het motto binnen Danza!

Door haar 23 jaar ervaring streeft ze dan ook elke dag naar perfectie om alle danssoorten tot een hoog niveau te kunnen brengen.

Zelf is ze begonnen met klassiek ballet en talrijke moderne opleidingen, internationale dansstages en dansopleidingen te New York, Los Angeles & Miami, Paris.

Deze kwaliteit is ook te vinden in andere activiteiten zoals: de jaarlijkse dansproducties, Zomer dansstages, Danza-Shop, Danza on Tour, Danza KidsDay, Opendeurdagen en theater projecten voor jong talent.

Dus, ben jij iemand die met plezier danst od turnt en verder wil geraken wat betreft niveau en kwaliteit, dan ben je op het juiste adres.

 Veruschka Valenti Directrice Danza

bottom of page